Kategórie
 
 
 
 
 
 

Rámové dvere s kontrastným dekorom obložk.zárubne ?

Medzi novými trendmi nájdeme rozdielne odtiene dekorov dverného krídla a zárubne. Vyhľadávanou alternatívou je kombinácia zárubne  v čiernom povrchu 244 s dverami v drevo – dekore, napr. typ dverí Lofty, strana 42 katalógu

obložková kontrastná zárubňa a dvere

Možností je momentálne veľa, rovnako je elegantným riešením svetlá respektíve biela obložková zárubňa a dvere v tmavom dekore. Esteticky viete lad
iť s farbou steny, omietkou a vkusne doplniť interiér.

V rámci ponuky dekorov si viete vybrať od Lamistone povrchov, RAL nástrekov, a samozrejme aj kvalitné prevedenie v dýhe. Viacero produktov máme v EXPRES ponuke, kde trvá výroba 10 pracovných dní + expedícia. Reálne viete mať dvere a zárubne do troch týždňov u seba.

Z estetického hľadiska je aj zaujímavá možnosť výberu spoju obložkovej zárubne. Štandardne je ostenie s nadpražím spojené pod 45 stupňovým uhlom. Viete si ale vybrať aj alternatívu 90 stupňového spoja.

Systém REVES zase umožňuje objednať dvere otváravé "do zárubne". Plocha krídla je zarovnaná s plochou zárubne aj keď sa dvere otvárajú k nám, a rovnako aj dovnútra.

Často sa stretávame s dopytom po dverách do miestností s rekuperáciou. Dverné krídla sú kratšie o 20mm, oproti štandardnej výške. Výška zárubne je typizovaná.

V prípade že sú na dvere kladené ak protihlukové požiadavky odporúčame výplň DTD, prípadne aj padací prah. Čo veľmi účinne zabráni prenosu hluku medzi miestnosťami.

 obložková kontrastná zárubňa a dvere2

 

 

 

 

 

Radi Vám samozrejme vypracujeme individuálnu ponuku, ktorá Vás určite zaujme.

Katalóg interiérových dverí na stiahnutie .... TU

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia