Kategórie
 
 
 
 
 
 

Poslovia jari sú tu, nezastavia ich hraničné kontroly

Nepotrebujú ani stavebné povolenie na svoje príbytky????  Tešíme sa, že prichádzajú späť, ale chceme im vyčleniť miesto, kam si domček postavia a kde nemôžu.

Hroty proti vtáctvu a lastovičkám Vďaka nášmu e-shopu máte vybraný hrotový systém u seba už na druhý pracovný deň. Viac o tejto problematike sa dočítate v našom "PORADCOVI "AKO PROTI LASTOVIČKÁM"

Z našej skúsenosti, rovnako ako zo skúsenosti stoviek našich zákazníkov, hroty proti vtáctvu účinne bránia stavbe lastovičích hniezd a zahniezdeniu iných druhov vtákov (holubov a pod.).

 

Ochraňujú podstropové miesta, fasády, rímsy a okná. Je to jediné trvalé riešenie (samozrejme nič nie je 100% ale táto mechanická zábrana sa na základe spätnej väzby od našich zákazníkov osvedčila najviac) s jednoduchým modulárnym systémom a s ľahkou montážou.

Jednotlivé typy zábran sa líšia najmä hustotou hrotov a taktiež ich ochranou šírkou / výškou. V niektorých prípadoch postačí a pomôže aj základný typ Hrot typ K-1

hroty proti vtakom K1

Hlavne v podhľadoch však odporúčame hroty s vyššou hustotou hrotov na module a hlavne väčšiou ochranou šírkou, kde medzi najobľúbenejšie typy patria Hrot typ K-3 alebo Hrot typ K-5 

hroty proti holubom K3

 

prípadne najkvalitnejší Hrot typ K-5R 

V našej ponuke nájdete aj špeciálne žľabové hroty s vyosením do strany TYP K-2R  hroty proti vtakom K5

K tomuto modulu ponúkame aj montážne príslušenstvo, svorky, pomocou ktorých hroty upevníte v žľaboch.

V pohodlí domova si prelistujte našu ponuku, všetky modely hrotov sú aktuálne skladom a sme pravidelne zásobovaní. Odosielanie tovaru prebieha stále v štandardných termínoch a teda doručenie v ďalší pracovný deň, vzhľadom k bezpečnostným opatreniam prepravcov však odporúčame platbu predom (prevod na účet, online platba kartou), kedy Vám kuriér zásielku iba položí pred dvere a minimalizujete obojstranne osobný kontakt.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia